Etkinlik Kutusu Nedir?

Etkinlik Kutusu Nedir?

Etkinlik Kutuları

İçeriğinde çok sayıda ve çeşitte ahşap oyuncağın ve malzemenin bulunduğu, çocuk gelişimine paralel, onların hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri şekilde tasarlanmış oyuncak setlerine etkinlik kutusu denmektedir. İçeriğindeki farklı oyuncak seçenekleri ile aktivite kutuları çocukların zihinsel, bedensel ve duyusal becerilerinin gelişmesine yardımcı olmaktadır. 

Etkinlik kutuları ile çocuklar kendi başlarına ya da ebeveynleriyle birlikte aktivite yapma, oyun kurma, becerilerini geliştirme ve eğlenme imkanına sahip olurlar.

 

Etkinlik Kutularının Faydaları 

  • Etkinlik kutuları çocukların mantık yürütme, keşfetme, hayal kurma ve tasarlama güçlerini destekler. Zeka gelişimine katkı sağlar.
  • Nitelikli zaman geçirmelerine yardımcı olur.
  • Etkinlik kutuları çocuklara ilham verir, yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmelerine destek olur.
  • Çocuklar etkinlik kutusunda bulunan oyuncaklara diledikleri şekilleri verebilir ve kutuya dahil olan boyalar yardımıyla oyuncaklarını hayal ettikleri renklerde boyayabilir. 
  • Aktivite kutularının içinde bulunan hayvanlar hakkında bilgi sahibi olur, kelime dağarcıklarını geliştirirler. 

ToyToy Etkinlik Kutuları 

ToyToy Etkinlik Kutuları, çocuklarımızın oynarken öğrenmeleri için pedagoglar tarafından onaylanmış aktivite kutularıdır.

Etkinlik kutuları 3 farklı boyda hazırlanmıştır ve farklı yaş gruplarına göre küçük, orta ve büyük boy olarak sınıflandırılmıştır. Aktivite kutularının içlerinde kullanılan modeller ise şu şekildedir; demonte ahşap oyuncaklar, ahşap puzzle, kendin yap & yarat ve duyusal oyuncaklar.

Küçük boy etkinlik kutusu, 3 farklı ahşap oyuncak hayvan figürü, 1 zımpara kağıdı, 6 renkli boya, 5 farklı boy ponpon fırça seti, 1 adet ham bez sırt çantası ve 1 adet beyaz yün (duyusal oyuncak tasarımı için) içeren, toplam 17 parçadan oluşur. 

Orta boy etkinlik kutusu,  5 farklı ahşap oyuncak hayvan figürü, 1 zımpara kağıdı, 6 renkli boya, 5 farklı boy ponpon fırça seti, 1 adet ham bez sırt çantası ve 2 adet renkli bağcığı (duyusal oyuncak tasarımı için) içeren, toplam 20 parçadan oluşur. 

Büyük boy etkinlik kutusu, 7 farklı ahşap oyuncak hayvan figürü, 1 zımpara kağıdı, 6 renkli boya, 5 farklı boy ponpon fırça seti, 1 adet ham bez sırt çantası ve 3 adet renkli bağcığı (duyusal oyuncak tasarımı için) içeren, toplam 23 parçadan oluşur.

 

Tüm Etkinlik Kutularını İncelemek İçin Tıklayın.

 

 

 

Etiketler: etkinlik kutuları, etkinlik kutusu, aktivite kutusu
Mart 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR