Toytoy Ahşap Oyuncak Satışı Sonrası Destek

Toytoy Ahşap Oyuncak Satışı Sonrası Destek

 

Eğitici, öğretici, eğlendirici ahşap oyuncaklarımız basit el aletleriyle yapılmakta, yapımında sağlığa zararlı, boya, tutkal, metal çivi kullanılmamaktadır. Genellikle tek parça olan oyuncaklardır. Ahşap tır, Ahşap kepçe, ahşap otobüs, ahşap gemi, ahşap tren gibi oyuncaklarımızın tekerleklerinin montajında ahşap çubuklar kullanılmaktadır. Dayanıklı oyuncaklarımızın bazen çok zorlanmasından dolayı ya da gönderim esnasında kargoda oluşabilecek zedelenmelerden dolayı zarar görme olasılıkları vardır. Böyle bir durumla karşılaşıldığında sizlerin herhangi bir tamiratla uğraşmanıza gerek yoktur. Toytoy Ahşap oyuncak, böyle bir sorunla karşılaşıldığında ücretsiz olarak ahşap oyuncağı yenisi ile değiştirmektedir. 

 

Çocukların mutluluğunu önemseyen Toytoy ahşap oyuncak, satış sonrası da ürünlerini önemsemekte ve ücretsiz teknik hizmet vermektedir. Demonte ahşap oyuncak grubunda bulunan tekerlekli fil, tekerlekli helikopterin paketlerine yedek tekerlek, yedek kavele konulmaktadır. Çıkan tekerleği isteyen çocuklar kendileri değiştirebilmekte, oynarken öğrenmektedir.

 

Eğitici ahşap oyuncaklarımız kaliteli, sağlam, dayanıklı olduklarından bu oyuncaklarla oynayan çocuklar büyüdüklerinde oyuncaklarını saklayarak ileride kendi çocuklarının oynamasını da sağlamaktadır. 

 

Ahşap oyuncaklar nesilden nesile bir köprü oluşturmaktadır. 


 
Etiketler: blog, oyuncak seçimi, satış sonrası destek,
Aralık 13, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR