Merak Edilenler

Merak Edilenler

 

Ahşap eğitici oyuncaklar doğal malzeme olan ahşaptan yapılmaktadır. Ahşap oyuncağın dokusu, rengi, çocukların hoşuna gitmektedir. Oyuncakların yapımında herhangi bir kimyasal kullanılmamaktadır. Genelde bir oyuncağın parçalarının birleştirilmesi yine ahşap çivi şeklinde olan çubuklarla yapılmaktadır. Gereken yerlerde sağlığa zararlı olmayan tutkal kullanılmaktadır. Ahşap oyuncakların boyasız ve verniksiz oluşu da anne ve babaları memnun etmektedir. Çocuklar su bazlı kendi boyaları ile ailelerinin gözetiminde ahşap oyuncakları boyamaktadır. 

Eğitici ahşap oyuncaklar dayanıklı ve kırılmaz yapıya sahiptir. Ancak ahşap arabaların tekerleklerini birbirine bağlayan çubuklar çocuklar tarafından darbeye uğradığında ender durumda kırılabilmektedir. Ancak kırılan bu parçalar ücretsiz olarak yenisiyle değiştirilmektedir. 

Ahşap vinç, ahşap çekici, ahşap tır, ahşap kamyon, ahşap traktör, ahşap otobüs, ahşap çiftlik,ahşap ördek, ahşap köpek gibi hareketli oyuncaklar çocukların çok sevdiği oyuncak grubundadır ve yoğun talep görmektedir. Her yaşa göre eğitici ahşap oyuncak bulunmaktadır. 

Doğaya duyarlı aile ve çocuklar eğitici ahşap oyuncakların imalatında ağaç kesilip kesilmediğini merak etmektedir. Kesinlikle ahşap oyuncak yapımı için ağaç kesilmemektedir. Yaşam sürecini tamamlamış ağaçlardan yapılmaktadır. Kısacası doğaya duyarlı ailelerin tercih ettiği geri dönüşüm ürünüdür.  

Ahşap oyuncak tamamen doğal olduğu için mikrop, bakteri barındırmamaktadır. Temizliği ise kolay bir şekilde yapılmaktadır.


 
Etiketler: blog, oyuncak seçimi,
Kasım 29, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR