Blog Başlık

  • Kasım 29, 2020

    Toytoy ahşap oyuncak çocuklar için eğitici, eğlendirici ahşap oyuncakları üretmekte ve çocukların zevkle oynaması için satışa sunmaktadır. Eğitici ahşap oyuncaklar, rol model ahşap oyuncaklar, retro ahşap oyuncaklar, demonte ahşap oyuncaklar olarak gruplanmakta ve bu gruplarda her yaşa uygun oyuncaklar yer almaktadır.

    blog, oyuncak seçimi,
  • Kasım 29, 2020

    Eğitici ahşap oyuncaklar her yaş grubunun oynayacağı modellerle çocuklara sunulmaktadır. Ahşap blok oyuncaklar, ahşap legolar, zeka geliştirici ahşap oyuncaklar çocukların ilgisini çeken oyuncak arasındadır. Ahşap kepçe, ahşap kamyon, ahşap tır, ahşap otobüs, ahşap ütü masası, ahşap topaç, ahşap oyun evi, ahşap çiftlik evi gibi onlarca ahşap oyuncak modelleri vardır.

    blog, oyuncak seçimi,
  • Kasım 29, 2020

    Çocuk gelişiminde önemli yer tutan, gelişime destek olan oyuncakların dikkatli bir şekilde seçilmesi gerekmektedir. Günümüzde anne ve babalar eğitici, öğretici oyuncaklar seçerken ayrıca bu oyuncakların materyallerine, boyalarına, kimyasal özellikler taşıyıp taşımadıklarına dikkat etmektedirler. Ahşap oyuncak alan anne ve babalar doğal olarak ahşap oyuncak hakkında da bilgi sahibi olmak isterler. 

    blog, oyuncak seçimi,
  • Kasım 29, 2020

    blog, oyuncak seçimi,
  • Kasım 19, 2020

     

    Çocuk gelişiminde oyuncağın önemi çok büyüktür ve oyun ve oyuncak seçimi çok dikkatli bir şekilde yapılmalıdır. Çocuklar oyun yoluyla kendilerini ifade ederken çeşitli rollere girer. Oyunların etkili aracı ise oyuncaklardır. Oyuncaklar, çocukların beslenme ve barınma ihtiyacı kadar önemlidir. Çocuğun sosyal, duygusal, bilişsel, fiziksel gelişiminde önemli bir yere tutmaktadır.


     

    blog, oyuncak seçimi,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR